Ruim 20 jaar geleden besloot Dhr. Khan zijn eigen universeel autobedrijf te openen. “Ik heb heel bewust gekozen geen dealerschap aan te gaan. Wij willen immers alle automerken leveren en onderhouden.” licht Dhr. Khan toe.

Autobedrijf KHAN begon als bescheiden garagebedrijf, maar in vrijftien jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel bedrijf. Door het als maar groeiende success en klant tevredenheid werd al na 2 jaar een tweede showroom geopend.

Omdat het bedrijf bleef groeien was er noodzaak voor een groter pand met een grotere werkplaats, dit dwong Autobedrijf KHAN te verhuizen naar de Molenweg 5 in Almere-Buiten. Het personeelsbestand is inmiddels uitgegroeid tot 7 personen.

    autobedrijf khan molenweg 5
autobedrijfkhan_tevredenklant

Leest u hier wat één van de vele tevreden
klanten in de krant te vertellen had over zijn
ervaring bij Autobedrijf KHAN.

tevreden klant bij autobedrijf khan
Krant artikel (PDF bestand)Tegenwoordig beschikken wij, naast een werkplaats met de modernste apparatuur om uw auto een kwalitatief bezoek te garanderen, over een buitenterrein en showroom waar ruim 50 occasions van verschillende merken, typen en prijsklasse op u staan te wachten.

Klanten kunnen bij Autobedrijf KHAN terecht voor onderhoud en reparatie van alle merken, en in het bijzonder van Toyota, Renault
en Volkswagen. Het bedrijf beschikt dan ook over een moderne APK station, diagnose apparatuur en een uniek lasstation met specialisten in dit vakgebied.

Ook voor het installeren van accessoires, zoals trekhaken, autoradio’s of navigatietoestellen, heeft het team van Autobedrijf KHAN alle bekwaamheid en apparatuur in huis.

"Ik heb er altijd naar gestreefd om de klant tevreden te houden in plaats van een eenmalige dikke winst op de klant te maken en deze nooit meer terug te zien, dit heeft dan ook de snelle bedrijfsgroei als gevolgd gehad" zegt Dhr. Khan.